انجام پایان‌ نامه آزمایشگاهی | مشاوره آموزش انجام پایان‌ نامه آزمایشگاهی

انجام پایان‌ نامه آزمایشگاهی یکی از روش‌ها پایان‌ نامه نویسی می‌باشد که بسیاری از دانشجویان به دلیل اعتبار بالای چنین موضوعی دست به انتخاب آن می‌زنند. به‌طور کلی در بیشتر رشته‌ها می‌توان از موضوعات آزمایشگاهی برای انجام پایان‌ نامه بهره برد. به عنوان مثال برای انجام پایان‌ نامه عمران به صورت آزمایشگاهی می‌توانید به مسائلی همچون استفاده از نانو مواد و یا پوزولآن‌ها در بتن و یا به مدل‌سازی فیزیکی مسائل مختلف عمرانی بپردازید. انجام پایان‌ نامه آزمایشگاهی دارای تعدادی مزیت نسبت به سایر روش‌های پایان‌ نامه نویسی می‌باشد، باینحال موضوعات آزمایشگاهی مشکلاتی هم دارند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

انجام پایان‌ نامه آزمایشگاهی | مشاوره آموزش انجام پایان‌ نامه آزمایشگاهیمزیت انجام پایان‌ نامه آزمایشگاهی

بزرگ‌ترین حسن انجام پایان‌ نامه آزمایشگاهی اعتبار بسیار بالای آن می‌باشد. در دنیای علم انجام تحقیقات به صورت آزمایشگاهی بسیار مورد مقبولیت و استقبال هستند و  بسیاری از محققین به‌منظور صحت سنجی نتایج خود در روش‌های عددی، تحلیل و آماری به نتایج آزمایشگاهی مراجعه می‌کنند. بنابراین می‌توان گفت کسانی که اقدام به انتخاب موضوع آزمایشگاهی برای انجام پایان‌ نامه خود نموده‌اند می‌توانند در سرانجام کار  به یک نتیجه ارزشمند دست یابند که ثمره آن استخراج مقاله از پایان‌ نامه با احتمال پذیرش بسیار بالا در مجلات معتبر می‌باشد.

علاوه بر بار علمی بالا در موضوعات آزمایشگاهی، امکان دفاع از این نوع پایان‌ نامه‌ها نیز بسیار آسان‌تر می‌باشد. در پایان‌ نامه‌های عددی به دلیل پیچیدگی محاسبات پشت پرده نرم‌افزار و یا روند سخت مدل‌سازی، شرایط برای دانشجویان بسیار سخت می‌شود، همچنین صحت سنجی مدل و نرم‌افزار نیز در پایان‌ نامه‌های عددی بسیار دشوار است، درحالی‌که در انجام پایان‌ نامه آزمایشگاهی با توجه به ملموس بودن آزمایشات و نتایج به دست آمده یادگیری و دفاع آن بسیار آسان است. همچنین در این نوع پایان‌ نامه‌ها نیاز به صحت سنجی نیست که مهم‌ترین حسن پایان‌ نامه‌های آزمایشگاهی می‌باشد.

مشکلات پایان‌ نامه نویسی به صورت آزمایشگاهی

مهم‌ترین مشکل در موضوعات آزمایشگاهی هزینه انجام پایان‌ نامه می‌باشد. هزینه تهیه مصالح و برخی قطعات و یا حتی هزینه اجاره آزمایشگاه ازجمله مواردی هستند که دانشجویان باید پیش از انتخاب موضوع آزمایشگاهی در ارتباط با آن بررسی‌های لازم را انجام دهند. مهم‌ترین نکاتی که در هزینه باید در نظر گرفت، هزینه تهیه مصالح منجمله قیمت خود مصالح و هزینه ایاب و ذهاب، هزینه تهیه قطعات و یا دستگاه‌ها مانند خرید برخی سنسورها و مبدل فشارها و یا ساخت برخی ابزار به‌منظور مدل‌سازی فیزیکی و همچنین هزینه اجاره آزمایشگاه می‌باشد. برخی از دانشگاه‌ها مانند دانشگاه آزاد اسلامی آزمایشگاه را به دانشجویانشان اجاره می‌دهند و یا در برخی از واحدهای این دانشگاه امکانات آزمایشگاهی مناسب وجود ندارد. همچنین برخی آزمایشات مانند عکس‌های SEM در دانشگاه‌های محدودی وجود دارد و دانشجو باید هزینه اجاره آن را پرداخت نماید. لذا بررسی هزینه‌ها پیش از انجام پایان‌ نامه بسیار ضروری می‌باشد. از هزینه انجام پایان‌ نامه آزمایشگاهی مهم‌تر، سختی، مشقت و زمان‌بر بودن آن می‌باشد. رفتن به آزمایشگاه در طول روز و انجام آزمایشات زمان‌بر و سخت می‌باشد که بسیاری را از رفتن به سمت این نوع موضوعات منصرف می‌کند.

 

با تشکر از ایزی تز سامانه تخصصی پایان نامه دکتری

و مشاوره پایان نامه ارشد

09353132500